Powerball Jackpot In Amerika

Posted by   Chelsea Merl   |   Categories :   Loten

Sharing is caring!

Elk seizoen groeien jackpots en honderden miljoenen mensen dromen ervan de felbegeerde prijs te krijgen, die hun leven in een keer kan veranderen met een lot.

Nu is de Amerikaanse Powerball de beroemdste loterij in de Verenigde Staten, en misschien wel de wereld! Het totale prijzenfonds van de loterij heeft een minimale jackpot van 40 miljoen euro. Als er geen winnaars worden gevonden, blijft de Powerball-jackpot groeien en groeien tot hij hoogtes bereikt zoals we nu zien. 375m euro is een waanzinnig bedrag om te winnen – zelfs na alle mogelijke belastingen die je kunt verwachten om weg te lopen met een 200m euro…. Cash!

Wanneer Is De Trekking Van De Amerikaanse Powerball-Prijs?

Elke trekking vindt plaats op woensdag en zaterdag om 11 uur. In dit spel zijn er 9 manieren om de prijs te winnen, maar de meest begeerde prijs is de jackpotprijs. Als een speler overeenkomt met 5 ballen en 1 bonusbal, wint hij de hoofdprijs.

Winnaars kunnen kiezen hoe ze hun prijs willen ontvangen. Er zijn twee manieren; een forfaitaire som of termijnbetaling over meerdere jaren. Elke winnaar kiest welke het beste bij hem past; Welke optie u ook kiest om uw winsten te ontvangen, u bent vatbaar voor hetzelfde belastingniveau.

Hoe Kan Ik De Amerikaanse Powerball-Resultaten Controleren?

Het is heel eenvoudig om te doen en je hebt een paar opties om uit te kiezen: je kunt de uitzending live bekijken op tv of de resultaten van de trekking bekijken op de officiële website van de loterij. De Amerikaanse Powerball wordt om 22.00 uur getekend aan de westkust van Amerika, als je bijvoorbeeld in Europa bent gevestigd, hoef je de trekking misschien niet live te zien, want deze vindt plaats in de kleine uurtjes van de ochtend.

In dit scenario kunt u direct naar de website gaan waar u het ticket hebt gekocht en de resultaten daar bekijken. Na elke trekking staat de informatie over de winnaars op de officiële site of de website van een online agent.

Hoe Te Beginnen Met Het Spelen Van De Powerball Lottery Online

Wil je deze populaire loterij online beginnen spelen, zonder zelfs maar ergens heen te moeten gaan om een ​​kaartje te kopen? Goed nieuws! Jij kan!

Je kunt online kaarten kopen en kopen voor de PowerBall en je hoeft zelfs niet het huis te verlaten om kans te maken op een van de gigantische jackpotprijzen voor de grote prijzen.

Hoe gemakkelijk kan het worden?

Als je nieuw bent in de loterij en deze loterij hebt gekozen als het spel dat je wilt spelen, heb je een verstandige keuze gemaakt.

April 11, 2018

Comments are currently closed.